telefonumun sürümünü düşürmek için test point + kirintool.cfd sitesindeki tool ile geçici oem kilidini açarak emui 9.1 kurmak istedim professorjtj sitesinden en düşük olanı kurayım derken o rom board rom çıktı bilmiyordum sonra açıldı ayarlarda telefon model bilgisi unknown build id boş olunca anladım sonra normal emui 10 kurayım dedim android utility tool ile fastboot üzerinden version ve logo partitionları yazılmadı ve telefon şuan verification hatasında kaldı 12 indirdim hala aynı hangi rom olursa olsun version ve logo kısmı yazılmıyor sparse flash error diyor son çare olarak geri board romu yükleyip dload modu ile denemek istedim driverlar ve rom doğru olsa bile bunu diyor ve telefondqki usb download mode ekranında failed diyor hemen kesiliyor yükleme logu bu:
Waiting for huawei usb device... ok
===== Initializing download protocol =====
===== Start write ptable base =====
● Sending HWID{5814}...DownloadByID [SHA256RSA](900B)... Ok
DownloadByID [CRC](20B)... Ok
DownloadByID [BASE_VERLIST](67B)... Ok
DownloadByID [BASE_VER](22B)... Ok
DownloadByID [PACKAGE_TYPE](97B)... Ok
DownloadByID [HISIUFS_GPT](196,00KB)...
Read error 5:{Erişim engellendi},(read,HUAWEI\mcommio.cpp,174)
driverları sildim geri yükledim imzası modda yeniden başlatıım yinede olmadı ücretsi bir yolu var ise yardımcı olursanız sevinirim. (otg kablom ve sd cardım yok)
Waiting for huawei usb device... ok
===== Initializing download protocol =====
===== Start write ptable base =====
● Sending HWID{5814}...DownloadByID [SHA256RSA](900B)... Ok
DownloadByID [CRC](20B)... Ok
DownloadByID [BASE_VERLIST](67B)... Ok
DownloadByID [BASE_VER](22B)... Ok
DownloadByID [PACKAGE_TYPE](97B)... Ok
DownloadByID [HISIUFS_GPT](196,00KB)...
Read error 5:{Erişim engellendi},(read,HUAWEI\mcommio.cpp,174)
driverları sildim geri yükledim imzası modda yeniden başlatıım yinede olmadı ücretsi bir yolu var ise yardımcı olursanız sevinirim. (otg kablom ve sd cardım yok)